Vil du ha premiumpakken blir den nye strømmetjenesten Max et mer kostbart tilbud enn dagens HBO Max.– Med lanseringen av Max får norske seere tilgang til en utvidet strømmetjeneste som samler alt det beste innholdet fra Warner Bros. Discovery på ett sted. Max byr på kritikerrost innhold som House of the Dragon, Barbie og Wonka, ikoniske sportsbegivenheter som OL i Paris 2024 og Roland-Garros, nye lokale serier som MILF of Norway, og norske seerfavoritter som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer, samlet på ett sted. De forskjellige abonnementspakkene vi tilbyr gir seerne mulighet til å skreddersy sin egen seeropplevelse, sier Christina Sulebakk, Executive Vice President og Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden. 


Mediegiganten reklamerer med at den nye strømmetjenesten vil samle alt innhold fra HBO Max, Discovery+ og Eurosport. – På Max får seerne både tilgang til splitter nytt innhold og et enda større utvalg av den populære underholdningen fra Warner Bros., DC-universet, TVNorge, Discovery, TLC og Cartoon Network, HBO Originals, Max Originals og mye mer – mer enn dobbelt så mye innhold som er tilgjengelig på HBO Max i dag, skriver selskapet i en pressemelding.  


Abonnementer og priser 

Denne sommeren blir Max det eneste stedet man kan se hvert eneste direktesendte øyeblikk fra OL i Paris 2024. Dekningen av OL i Paris 2024 er inkludert i alle abonnementer slik at alle kunder får full tilgang til den største sportsbegivenheten i verden. Her kommer en oversikt over de forskjellige abonnementspakkene:   


Basis med reklame – 89 kroner i måneden 

Gir tilgang til Max til en lavere pris og vil inneholde reklame.   

Brukere vil kunne strømme innhold på to enheter samtidig.   

Innhold vil være tilgjengelig i full HD-oppløsning. 


 

Standard – 129 kroner i måneden 

Brukere kan strømme innhold på to enheter samtidig.  

Innhold vil være tilgjengelig i full HD-oppløsning.  

Opptil 30 nedlastinger av tilgjengelig innhold for å se offline. (Begrensninger gjelder.) 


Premium – 159 kroner i måneden 

Brukere kan strømme innhold på opptil fire enheter samtidig.  

Full HD eller 4K-oppløsning, og med Dolby Atmos-lyd (der tilgjengelig).  

Opptil 100 nedlastinger av tilgjengelig innhold for å se offline. (Begrensninger gjelder.)  

Lineære kanaler inkludert i denne pakken er TVNorge, REX, FEM, VOX, Discovery Channel, TLC og ID.


Tilleggsabonnement Sport – 50 kroner i måneden 

Gir brukere tilgang til store internasjonale og europeiske sportsarrangementer, inkludert Grand Slams, Grand Tours og PGA Tour, i tillegg til de lineære tv-kanalene Eurosport Norge og Eurosport 1, og mye mer. 


 

Tilleggsabonnementet for sport kan legges til et hvilket som helst grunnabonnement.  

Brukere kan strømme sportsinnhold på to enheter samtidig (av tilgjengelige strømmer i grunnabonnementet).   


PUBLISERT 20.04.24


STRØMMEKRIGEN TILSPISSES:  21. mai går mediegiganten Warner Bros. Discovery offensivt ut med den nye strømmetjenesten Max. Samtidig må seerne regne med å måtte betale mer enn de gjør for dagens HBO Max, hvis de da ikke tar til takke med en begrenset abonnementpakke med reklame. 


Max blir dyrere

enn dagens HBO Max